Kurser, konferencer og møder i Jels

I Danhostel Thorhallen har vi de optimale rammer for ethvert kursus, foredrag, møde eller konference.

Vi har både mindre lokaler til små møder og større lokaler til store konferencer eller foredrag. Skal du holde kursus i Jels, kan vi også finde det hele rigtige lokale – eventuelt flere, hvis du har brug for både undervisningslokale og lokaler til gruppearbejde.

Alle vores konference- og mødelokaler er udstyret med fast PC samt TV/projektor, og der er altid en medarbejder klar til at hjælpe, hvis teknikken mod forventning skulle drille.

Skal du afholde et arrangement, en konference eller et foredrag med mere end 100 deltagere, stiller vi gerne selve Thorhallen til rådighed. Her kan vi ved at opstille skærmvægge og planter indrette hallen, så den bliver både hyggelig og velfungerende som mødelokale.

Vi råder over følgende lokaler:

  • Thor lokalet (blå) – plads til ca. 40 personer
  • Freya lokalet (grøn) – plads til ca. 20 personer
  • Odin Festsal (hvid) – plads til ca. 100 personer
  • 1 Idrætshal med plads til mange flere.

Møder og kursus med forplejning

Når du vælger at holde dit kursus, dit møde eller et helt tredje arrangement i Danhostel Thorhallen Jels, kan vores egen Café Frigg stå for forplejningen. Lige fra morgenbord eller brunch til frokostbuffet, sandwich og lune retter til aftensmad.

Du kan høre mere om mulighederne – ligesom du kan præsentere os for dine egne ønsker til mad og drikke i forbindelse med dit møde eller kursus – ved at sende en mail til info@thorhallen.dk.

Kursus med overnatning i Jels

Skal dit kursus forløbe over flere dage, eller har du deltagere, der kommer langvejs fra, råder vi over flere værelser med eget bad samt muligheden for morgenmadsbuffet.

I forbindelse med overnatningen kan deltagerne, hvis der opstår en smule fritid, nyde den smukke natur med en gåtur omkring Jels Søerne eller tage en dukkert ved det smukke Jels Søbad. Da vi samarbejder med Danhostel Rødding 10 km. fra Jels, er der derudover mulighed for – uden ekstra beregning – at benytte svømmehallen dér i offentlig åbningstid.

Send en mail og lad os finde et godt samlet tilbud på både kursus, forplejning og overnatning!

Skriv til info@thorhallen.dk.

Eventbutler